*JOM RAMAI-RAMAI JOIN HEARTBEAT*

Followers

Tuesday, 14 June 2011

1st Giveaway by Zahran Fashion & Happy Birthday Thaqif


JOM JOIN

Klik banner untuk join

Giveaway ni dianjurkan oleh Zahran Fashion
create your own banner at mybannermaker.com!
Klik pada banner untuk melihat pelbagai koleksi pakaian seperti blouse, cardigan, shirt dan jugak koleksi pakaian kanak-kanak seperti rompers, girl blouse dan jeans kanak-kanak.

Raya tak lama lagi,  jom kita singah di
create your own banner at mybannermaker.com!
Klik banner diatas untuk melihat kain pasang terkini dengan harga yang paling murah. Nak tempah baju kurung pun boleh jugak.... mudah kan? beli kain terus tempah then tunggu raya jer nak melaram.

Sekarang  sedang berlangsung  promosi free postage.... jom la terjah.

untuk Thaqif terimalah


2 comments:

zahran fashion said...

tq join.. gd luck

Cempaka Kuning said...

Ct....Jom join ga ni

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-pinkummi.html