*JOM RAMAI-RAMAI JOIN HEARTBEAT*

Followers

Wednesday, 27 April 2011

'asleenda 2nd Giveaway



KLIK BANNER UNTUK JOIN

Ct Tag
SIS SOMEL


Cik Zai Penang Giveaway



klik untuk join

Dayana AZ dan MiszyDian's buat LUCKY DRAW!



klik untuk join

Ct tag
Miza Yusof
Tiefazatie
Lin Azlina


Senarai penuh Peserta Giveaway Warna-warna Pelangi



Sepatutnya semalam ct dah buat senarai ni tapi sebab kemengantukan yang amat sangat maka lepas terus hanyut samapi ke pagi.. hubby sms pun dah tak denagar dah.
Tak mau cerita panjang ..jom tengok senarai penuh peserta
GIVEAWAY WARNA-WARNA PELANGI


2. http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

3. http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

4.http://mummylovers-pinky.blogspot.com/2011/03/giveaway-55-giveaway-warna-warna.html

5.http://setotnara.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

6.http://kontestaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

7.http://nanakimie.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

8.http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

9.http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

10.http://pipibelubang.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warni-pelangi.html

11. http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

12. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

13 http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

14.http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

15.http://chekguazrinedancontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

16.http://mamarifqy.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

17. http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

18. http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

19. http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

20. http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

21.http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

22. http://aeyinnconga.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

23. http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/03/ga-warna-warna-pelangi.html

24. http://nisajijah.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

25.http://mamapapaaqish.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

26.http://nadiakamal.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

27. http://allboutgancontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

28. http://umiscupcake.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

29. http://siladybirdst0ry.blogspot.com/2011/03/giveaway-warne-warni-pelangi.html

30. http://nsazwa.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

31. http://i-love-being-a-contestant.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

32. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi_21.html

33. http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

34. http://arinahsanat.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

35. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

36. http://ga-contest-segmen.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

37. http://yangbaik-biz.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

38. http://nazrul-sekilaspandang.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi.html

39. http://adeqedwin.blogspot.com/2011/03/giveaway-warna-warna-pelangi-siyes.html

40. http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/04/giveaway-warna-warna-pelangi.html

41. http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/04/giveaway-warna-warna-pelangi.html

42. http://restlessbitch.blogspot.com/2011/04/giveaway-warna-warna-pelangi-another.html

43.http://ismiladyjaja.blogspot.com/2011/04/giveaway-warna-warna-pelangi.html

44. http://taufikmaria.blogspot.com/2011/04/giveaway-warna-warna-pelangi.html

45. http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2011/04/giveaway-warna-warna-pelangi.html

46.http://neaflerida.blogspot.com/2011/04/giveaway-warna-warna-pelangi.html

47. http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/04/giveaway-warna-warna-pelangi.html

48. http://akuazwani91.blogspot.com/2011/04/i-giveaway-warna-warna-pelangi-i.html

49. http://strawberrycoklatz.blogspot.com/2011/04/giveaway-warna-warna-pelangi.html

50. http://hijauhazel.blogspot.com/2011/04/giveaway-warna-warna-pelangi.html

Cantik lah...cukup-cukup 50 penyertaan
Kalau ada yang dah join tapi tak dak lam list ni bagitau yer... Kalau tak ada apa-apa perubahan insyaallah hari isnin ni ct umum keputusanya...
 

Tuesday, 26 April 2011

Giveaway Warna-warna Pelangi

~ENTRY MELEKAT~
sila ke bawah untuk entry yang lain

UPDATE:
Tarikh tutup Ga ini dilajutkan memandangkan tuan blog akan berkursus pada tarikh tutup yang lama
so tarikh tutup yang baru adalah pada 25 APRIL 2011 12.59 PM

Tak mau cerita panjang..jom tengok cam na untuk join

GIVEAWAY WARNA-WARNA PELANGI

*Letak banner GA di sidebar dan link ke entry ini*
*Buat entry tajuk GIVEAWAY WARNA-WARNA PELANGI*
*Dalam entry mesti ada banner*
*Letak gambar  benda yang berwarna warni cam pelangi*
Contoh


 *Gambar  bukan dari Google yer.. gambar original korang yang punya*
Gambar korang@anak-anak pakai baju@shawls warna-warni pun boleh
*Cerita la skit pasai gambar tu yer.... aku nak tau jugak apa kisahnya*
* Tinggalkan link entry korang kat entry ini sahaja di shoutbox tak diambil kira*

TARIKH TUTUP: 15 APRIL 2011 12.59PM
25 APRIL 2011 12.59PM
Pemenang di pilih berdasarkan LUCKY DRAW.... cara mana tak diputuskan lagi
Hadiah: Akan di update nanti

GOOD LUCK!!!!!!!

UPDATE: Tengok hadiah disini



Pernyertaan sudah ditutup



Terima kasih banyak-banyak pada yang sudi join Giveaway Warna-warna pelangi.
Malam ni ct akan update senarai peserta dan lepas tu kita buat cabutan yer..


Thursday, 21 April 2011

JOIN CONTEST with MIZZWATI.COM


Rugi oulls kalau tak join contest di
MIZZWATI.COM
klik untuk join
Hadiahnya memang menjadi kegilaan wanita sekarang termasuk la ct

jom tengok
ORIGINAL Vantage tea set

worth : RM350.00

ataupun

mac lipstick
 
Eh! bukan ini jer yang menjadi idaman wanita di MIZZWATI.COM ada lagi... iaitu
 

Yang berminat nak beli or nak jadi berjaya cam MIZZWATI dengan Premiun beautiful ni boleh godek-godek info pasal PB di MIZZWATI.COM
 
SO
 

Ct berharap sangat untuk menang contest ni....
 Hujung bulan ni aniversary ct yang ke-6 so kalau menang memang hadiah aniversarylah kiranya
 
JOM JOIN DI MIZZWATI.COM
klik untuk join


Contest bersama Asterisk Boutique & Adzrien Shoppe



Dah namanya Contest bersama maka contest ini dianjurkan secara bersama oleh

Apa yang ada di Adzrien Shoppe

Di adzrien shoppe macam-macam ada, seperti
Tudung
 Telekung
Jamu
beg telekung
Yang menarik minat Ct ialah

Telekung sulam

Jamu T. warisan anggun
(bagus ni untuk orang pompuan)

ada macam-macam lagi....Jom tengok di

 Asterisk Boutique pula jual apa?

Asterisk Boutique adalah peruncit dan pemborong segala jenis tudung yang terkini di pasaran.
Kalau nak bagitau jenis-jenis tudung yang ada memang panjang la listnya so apa kata uolls sendiri p tengok di

Tapi dalam banyak-banyak tu yang paling ct suka ialah
silky cotton exclusive
(awning corak jenama terkenal fendi..LV..)

Chiffon silk ala rozita che wan

Yang paling penting ialah harga di kedua-dua kedai online ni sangat murah dan berpatutan

Uolls nak menang voucer RM30? tunggu apa lagi jom join contest ni..klik pada banner untuk join

Ibu Hadif Giveaway 3/2011


klik banner untuk join

Jom join
Ibu Hadif Giveaway 3/2011
ditaja oleh Kedai Huffaz



White Pouch GA oleh 'Lulu Caldina' DAN 'Lenloy-Closet'



JOM JOIN!!!!
Ga ni dianjurkan oleh
&

Ct tag
Tie Fazatie
Azatie

Ma Belle Shoppe Giveaway



Ma Belle Shoppe Giveaway dianjurkan oleh Notre Belle Histoire.
Ma Belle Shoppe is for everyone out there who wants the best bargain! Find best deals right here for souvenirs, fashion and fragrances! Only authentic and brand names stuff from Europe. Feel free to request additional items you want and I will do my best to fulfill it! Let's shop!

Latest promotion - **Save shipping cost for pre order until 25th May 2011.



Ct  dah buat syarat a,b,c,d so bleh teka 5 kali la yer..

CHF 149
CHF 129
CHF 119
CHF 109
CHF  99

eh! ct antara peserta terawal so bleh teka i kali lagi..ct teka
CHF 139


Ct TAG pada
NIL
CEMPAKA KUNING
JEMARI ASMARA


Wednesday, 20 April 2011

Contest | Win Hong Kong Disneyland Fridge Magnets & Designer Fabrics!!

hong kong disneyland 133 Contest | Win Hong Kong Disneyland Fridge Magnets & Designer Fabrics!!

JOM JOIN

Klik pada banner untuk join
Tolong Vote untuk Izzah Nabihah


3rd batches - GiveAway





JOM JOIN
3rd batches - GiveAway  dari
http://hammieheartshoppe.blogspot.com/

Untuk join klik pada banner


Diariummi Giveaway



KLIK BANNER UNTUK JOIN

CT Tag
Amyna
Jemari Asmara