*JOM RAMAI-RAMAI JOIN HEARTBEAT*

Followers

Tuesday, 12 April 2011

Hadiah terbaru

Alhamdulillah...walaupun aku ni jarang-jarang menang GA, Contest or Lucky Draw tapi tetap ada juga rezeki 2,3 kemenangan dalam 1 bulan. Ok la kan.... barang free sapa tak nak lgpun bukan susah sangat pun nak join. Kalau tak menang, tapi still bleh tambah kenalan di alam blogging ni pastu banyak info yang bleh dapat. Ini antara hadiah yang ct terima

Dari Cik Azie
http://inspirasiazie.blogspot.com/
Sebenarnya minggu lepas terima tapi tak sempat nak update

yang seterusnya baru sampai petang tadi
dari Mama Rayyan
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/

Cepat sungguh hadiah ni sampai.. kalau tak silap ari isnin ct bagi alamat ari selasa dah sampai.....laju betol
Hari ni ct tengok Mama rayyan ada menang GA lagi..tahniah yer..
*masih menunggu hadiah yang agak best akan sampai tak lama lagi*


3 comments:

♥♥LiSsA♥♥ said...

thniah~

Mama Rayyan said...

laju gila posmen tu antar..huhuhu..tahniah yer..

cempakakuning said...

tahniah Ct.

Nanti bagi details pada cempaka ye.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/tanda-kasih-sayang.html