*JOM RAMAI-RAMAI JOIN HEARTBEAT*

Followers

Monday, 3 January 2011

Hadiah lagi.......saguhati


Ini bukan entry aku dapat hadiah yer.... tapi entry hadiah saguhati Chocolate Giveaway yang ct anjurkan
3 pemenang hadiah saguhati akan menerima
:
:
:
HADIAH INI
klik untuk tengok hadiah

dan mereka ialah
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
;
;
:
:
:
:
:
:


Nombor
46
154
4
kalau tak jelas semak DISINI

kepada pemenang sila emailkan
Nama
Alamat
No Telefon
Link Blog
ke sy_ifal06@yahoo.com dengan secepat mungkin. Lagi cepat lagi bagus, sebab chocolate tu dah dok tunggu tuanya...

Pemenang utama KAT SINI

Terima kasih pada semua yang sudi join Giveaway yang ct anjurkan. Tahniah kepada pemenang dan pada yang tak menang jangan kecewa yer... ct akan buat lagi Giveaway dimasa akan datang.
Rajin-rajin lah menjenguk blog ct ni, insyaallah ct akan membalas kunjungan uolls.

SELAMAT TAHUN BARU!!!!!

9 comments:

Atia Adina said...

tahniah...tahniah...tahniahhhh....kepada yang bertuah itu

Kehelan said...

salam

alhamdulillah... ada rezeki sy... sy dh emailed details tadi... harap dh diterima :)

aliesha kirana said...

selalu xbertuah..hohoh..tahniah semua!!

shera haifa said...

tahniah semua yg menang..blm ada rzki lah

kakyong said...

tahniah..
tak naik juga nama kakyong... ;)

cikpuanhady said...

tahniah buat semua yg bertuah..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!

azura samsuddin said...

tahniah kepada yg bertuah...

♥..cik_mas..♥ said...

thanks...maaf lambat bg detail sbb ade mslh skit.... dh email dah :)

http://masluvnerul.blogspot.com/