*JOM RAMAI-RAMAI JOIN HEARTBEAT*

Followers

Wednesday, 1 December 2010

Contest teka harga Kerusi Malas Mummy Maira



Ct dah Follow ketiga-tiga blog ni

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/ (15)
http://aznizulhelmi.blogspot.com/ (74)
(blog penaja)

"Saya suka kerusi nie sebab... memang selesa untuk merehatkan diri sehingga malas nak bangun dari situ dan anak-anak pun suka dengan corak yang menarik lagi tertarik.

tengok, sama tak?
Ni di rumah mak ct di kampung... hubby ngan anak-anak memang berbut-rebut nak duduk kat situ... Selesa katanya

Ct lupa nak tanya mak berapa harganya... tapi ct teka harga Kerusi Malas yang Mummy Maira beli
RM 99

ct tag
Zaikulim
Nadiah

JOM JOIN DISINI

3 comments:

nadiah said...

tq tag,nanti nadiah join..

good luck ya!!

wan nurul hezrina abd halim said...

wahh serupalah pulak..mekasih join

ada syarat tak lengkap banner kat entry tak link dengan blog mummy.cek semula yer

wan nurul hezrina abd halim said...

ok tq for joining n gud luck