*JOM RAMAI-RAMAI JOIN HEARTBEAT*

Followers

Wednesday, 2 June 2010

GIVE AWAY "CAYANG IBU"


Alahai...Cumilnya Imanina

Ibu Imanina ada buat
so dengan gumbiranya ct pun menjoinkan diri...
Dan gambar yang dipertaruhkan adalah

Masa makan kat area pekan rabu di Langkawi
Tengah tunggu makanan sampai so snap2 la dulu
Gambar ni memang kaler cam tu sebab makan kat tempat terbuka dibawah sinaran cahaya lampu jalan

Tak best rasanya kalau join sesorang so dengan berbesar hati ct nak ajak

Tapi pada uolls yang rasa nak join jugak pun boleh...terbuka pada sesiapa pun janji cukup
Syarat-syarat seperti DISINI


2 comments:

sis shuhada said...

xsabar nk jumpa nureen! i amek tag ni ye..

Emacupcake said...

tenkiu for joint My GA...gud luck dear..